Thursday, December 16, 2010

I smell VACATION :)

Okayy. title bajet cam nak pegi vacation. HAHAHA. Actually nak balik kampung je pun. Nak balik Kuching. Dah setahun dah tak balik. Mesti banyak dah berubah. Atuk & nenek semakin tua and semakin comel. Seriously, tak sabar sangat nak jumpa diorg. RINDUU :P ye laaa, mane tak rinduu, mase kecik kecik dulu, diorg la kawan baik Eva :) Nak pegi mane mane mesti pegi ngan atuk. K laa, malas nak berleter dahhh, here are the pictures. Ni gambar tempat tempat yang Eva akan visit and nak visit mase balik kampung nanti. Yang tak pernah pergi Sarawak tu, pegi la. Sangat Best. Confirm tak menyesal. Jangan risau sbb bukannye sume tampat kat Sarawak tu pedalaman. Banyak je yang moden :) Enjoy the pictures!


Kuching International Airport :)

Boulevard Kuching Shopping Mall :)

Tun Jugah Shopping Mall.


The Spring Kuching :)


Kuching Waterfront at night. Tempat best nak lepak malam malam
tapi agak bahaya laaaa :(

Taman Kereta :) Ni sebenarnya tempat makan seafood kat
atas bumbung tempat parking. Sumpahhh, sedappp!

TAMAN SAHABAT :) Nak pg jogging
sbb dah byk makan and badan dahhh gemukk! HAHAH


Muzium Sarawak. Dah beratus kali dah pegi. Tapi best :)


Kawasan Riverside pada waktu malam :)


Santubong / Damai Beach resort! Nak pegi!
Dah lame x p :) Cantik knnn ?

PS: Maaf kalau jarang update blog. :) hee. Happy holidayssssss!
rajin rajin la menkelik iklan & komen k. hee (;

2 comments:

Bella said...

sounds weird la u write in bm, huehue:P enjoy ur holidays okayy. miss u!

PinQib said...

haha,, wah, congratz beb]
and welcome to the land of ka chingggggg