Tuesday, August 24, 2010

makan makan makan!

makan makan makan. tiap hari, makin banyak aku makan. walaupun aku tak puasa, tapi aku la yg paling EXCITED time berbuka. pelik kannn ?Walaupun duit dah tinggal sikit, tapi makan mesti tak pernah tinggal. Kalau makan sikit takpe, ni takk. makan macam GAJAH! Sekarang mmg la badan masih kecik lagi tapi, lama kelamaan, badan semakin naik. Mmg tak boleh nak imagine kalau diri jadi cam doraemon . Can u imagine? Mmg CEMAR . urghh. Kawan kwan punn asyik tegur pasal isu makan banyak ni.Hanis ayunii especially. Haishh. Penin kepala otak nak dok pikir pasal makan dan berat badan. Sekarang ni berazam nak JOGGING tiap petang :) Hikhik. Hopefully, menjadik. I have decided to eat as much as i want. TAPI, dengan condition EXERCISE :) hahahahah. Semoga jadi. Wish me luck :P

2 comments:

Hanis Ayuni said...

hang memang gemok la evanna. bontot besar kot. haha. cemar! :P

bella said...

lama kelamaan..haha, skema doe! no worries, eat without retrictions oke!